Спорт

Любослав Пенев преди дербито с ЦСКА-София: Не са изключени провокации, наясно съм откъде идват

От Венислав Григоров Венислав Григоров Стажант
Liubo Penev Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев. Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на пресконференция, че отборът му е силен и ще търси победа в шампионатния сблъсък срещу ЦСКА - София в понеделник. Ел Голеадор заяви, че не е изключено да има провокации, но той е наясно откъде идват те.
“Мач с мач не си приличат. Ще има футболен заряд и конкуренция. И двата отбора, най-вероятно, ще се стремят да спечелят 3 точки. Ние сме силни и ще търсим победата", категоричен бе Пенев.

 

Не е изключено да има провокации. Те идват от един човек и неговото обкръжение. Нищо повече. Ясен и точен отговор. Интересува ме футболната част, как ние ще изиграем този мач. За нас няма лесни мачове - трудни съперници, идват от евросцената. Всеки отбор залага на своите силни качества.

"Нямам никакви притеснения относно отговорността на футболистите. Изключително съм спокоен и ще проведем мача както искаме. Трябва да играем на върха на възможностите си, както във всеки един мач. Поддържаме добра линия, изиграхме добри срещи, но в тях имахме и спадове, които ще бъдат коригирани", уточни специалистът
"Българските евроучастници положиха усилия, потрудиха се много, но според мен, това, което видях, гледах абсолютно всички мачове, не успяха да постигнат поставените си цели. Всеки сам може да потърси причините: , добави Пенев.
Двубоят между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 е в понеделник (29 август) на стадион "Българска армия", а началото му е в 20:30 часа.