Euronews Уикенд

Любослав Пенев: Рано или късно ще има един ЦСКА

От Георги Георгиев Георги Георгиев Стажант
Screenshot 2022 08 20 173111

Предателите в червено са на "Българска армия", заяви наставникът на ЦСКА 1948.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев заяви, че ръководството на ЦСКА-София не иска клубът да печели трофеи и предателите в "червено" трябва да се търсят около стадион "Българска армия". При последния си престой на "Армията" Пенев изведе ЦСКА-София до Купата на България, но два месеца по-късно бе уволнен и заменен със Стойчо Младенов. Сега и двамата са на работа в ЦСКА 1948. Бившият нападател говори с медиите преди мача срещу Локомотив (София).

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане юридически, не мога да кажа. И този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете", каза Пенев.

"Защо бях поканен при последния ми престой на "Армията"? За да туширам напрежението между фенове и ръководство. И то се случи, спечелихме и трофей и всички бяхме радостни. Но най-нерадостни бяха ръководството. Те не искат да печелим трофеи, не искат да надграждаме и ЦСКА да бъде в позицията, на която трябва да бъде.

При добре свършена работа след 2-3 месеца ме изгониха. Това се нарича предателство. Защо Сектор Г не ходи на мачове? Защото и те са лъгани непрекъснато. И са взели много правилно решение, това веднъж-завинаги трябва да приключи. Феновете винаги са ме подкрепяли безусловно във всеки един момент и аз това нещо го ценя много и винаги ще им бъда благодарен.

Имаше една игра едно време "студено-топло". При мен е ледено студено, топлото трябва да се търси на място, което не е далеч от "Армията". Там трябва да се търсят предателите", каза още Любослав Пенев.

Още спортни новини вижте във видеото: