Музика

Мери от „Мери бойс бенд“: Концертът ни по случай 29-ия ни рожден ден ще бъде епохален

От Веселин Вълчев Веселин Вълчев Продуцент

„На 27-и януари правим концерта ни по случай 29-ия ни рожден ден. Ще бъде епохално. Има песни, които не сме свирили от много време като „Кажи ми“, „Двамата с теб“ също така. Рок концерт ще е.“

Това сподели в студиото на „Добро утро, Европа“ вокалистката на „Мери бойс бенд“ Мария Мутафчиева. Концертът ще се проведе на на 27 януари 2024 (събота) в София Лайв Клуб.

Първият ни концерт също беше нещо велико. Много различно нещо спрямо всичко, което ни се беше случвало дотогава. На професионалната сцена всичко е различно.

Мария Мутафчиева, певица

„За мен винаги любимата песен ще бъде „Непознати улици“. Дори поети са ми казвали, че са правили неща по нея, че са припознавали героинята там. В дискотеки съм чувала истории как хората са се разплаквали, когато са я пускали. Тази песен завинаги ще бъде любимата ми песен“, посочи Мери.

„Винаги човек е склонен да обича и последната си песен доста. Ще има нова песен в края на януари. Днес си мислих също защо записваме песни. Можеше да ги правим за концертите. Изсвирваме я там и край. Хората, които идват, я слушат само и това е, край“, каза още тя.

 

Целия разговор вижте във видеото.