Музика

Играта: Бях изгубил амбиция, но успях да се върна на крака, представям новата си песен днес

От Веселин Вълчев Веселин Вълчев Продуцент

"Дългата пауза от музиката се получи заради едни болести, които ни налазиха в последните години и се случи органично. Бях в едно гадно настроение и нищо не ми се правеше в тези мрачни дни. Бях изгубил амбиция. По естествен път благодарение на писихка, близки, моето момиче успях да се върна на крака. Днес представям новата ми песен "Домино" в 16ч. в моя канал в YouTube". Това каза рапърът Играта в предаването #EuronewsMusic, където представи проекта предпремиерно.

 

Ето какво още сподели той:

Днес в 16.00 ч. излиза новата ми песен - "Домино" и видеото към нея. Работихме по нея с Бате Пешо от Studio Buster. С него действаме по моята музика от 15 години. Това е характерното звучене с което хората са свикнали да ме слушат. Последно бях пускал подобно парче преди повече от 2г. Инспирацията за проекта беше моето момиче, благодаря й за което. Комуникацията между двама човека е по подобие на доминото.

AI ефектите във видеото са дело на режисьора на клипа Радостин Събев - Шошо. Той има поглед за това как нещата да изглеждат по-интересно. И той и аз си дадохме други идеи от гледна точка за тези готини коли, как да бъдат позиционирани. Искам да благодаря и на Жанета Осипова, която е уникална професионалистка. Реагира много бързо, когато аз реших да задвижа нещата. Момичетата, които танцуваха също показаха готини умения. Много съм доволен от видеото.

Дългата пауза от музиката се получи заради едни болести, които ни налазиха в последните години и се случи органично. Бях в едно гадно настроение и нищо не ми се правеше в тези мрачни дни. Бях изгубил амбиция. По естествен път благодарение на писихка, близки, моето момиче успях да се върна на крака.

С Десислава на времето експериментирах със звучене. Можех да го развия като един мой колега тогава, и да стана успешен с такива проекти, но не намерих себе си в това.

После когато бях в БНТ и водих "Мело ТВ Мания" това ми даде един тласък за водене и още тогава си говорихме с екипа, че трябва да си избера дали да съм водещ или изпълнител. До ден днешен не мога да си избера. Музиката ми е дала възможността да правя всички тези неща. После с Лъчо от СкандаУ започнахме един подкаст. В момента подготвяме нещо много интересно, което ще видите в моя канал в YouTube. В Tik-Tok съм доста активен също.

След всички тези мои метаморфози се връщам към това в което съм най-добър, това от което не бягам никога - музиката. Имам доста песни, които са готови. Понеже Venci Venc' е бил при вас, с него имаме песен, която завършиме преди доста години, кога ще я пуснем хората ще видят. Бате Пешо също трябва да знае, че има да свърши доста работа. И тя е чисто и просто да изкарваме вече песните. Имам и мои солови песни, които ще излезнат. Всичката тази музика е предимно в хип-хоп сферата на модерната музика, с по поп звучене. Ще имам нови песни и от хип-хопа, който винаги ми е бил на сърце, и от който винаги съм давал, просто в момента съм настроен малко по-различно. Дори през зимата ми е лято.

Не съм фитнес инфлуенсър. Не мога да взема тази голяма лъжица. Работя от известно време и се познаваме с доста хора в сферата на фитнеса. Например с Лазар Ангелов всеки ден сме си заедно в залата и си комуникираме по тези теми. Тренирам в една и съща зала и се кефя там, затова правим забавни видеа от фитнеса. Озвучавам и анимационни фирми от скоро. Много ми харесва това.

Продуцент съм си аз. Бате Пешо ми помага, без неговата помощ нещата няма да излизат по този начин. Искам да благодаря на моята пр-ка Цвети и моето момиче, което е до мен. И на семейството ми, което винаги е зад гърба ми. Благодаря и на себе си, че съм голям инат. И на всички хора, защото без тях нищо не е възможно.

 

Цялото интервю вижте във видеото.