В темпото на Кари

Михаил Иванов: Тази година Обиколката на Италия ще се запомни с лошото време и завръщането на Ковид | „В темпото на Кари“

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Със спортния журналист и коментатор Борислав Орлинов и Михаил Иванов, който е фен на колоезденето и член на Българската Федерация по Мотоциклетизъм, започваме тазседмичния коментар на спортни събития с европейската титла на Йоана Илиева на сабя на ЕП в Будапеща до 23 години. Коментираме още технологичните новости в колоезденето, сезона на клей в тениса и успеха на Григор Димитров.

„Йоана Илиева е един изключително вдъхновяващ спортист, който е пожертвал абсолютно всичко в ежедневието си, само за да успява в спорта. Нейната история е прекрасна. Аз се запознах с нея преди 2-3 години и останах с много добри впечатления. Радвам се много за нейните успехи“, каза Боби Орлинов.

„Джирото винаги е било интересно през всички тези години, когато това шоу ни забавлява май месец. Тази година също беше много емблематично. Лично аз ще го запомня с дъждовното и студено време и завръщането на Ковид. Две седмици беше много лошо времето, но третата се оправи“, коментира Михаил Иванов.

„Жребият на Виктория Томова е по-труден, но квалификантът на Григор Димитров също не е за подценяване, защото той вече е играл три мача и е влязъл в ритъм“, коментира Боби Орлинов предстоящите мачове от Ролан Гарос.

Целия разговор вижте във видеото.