Свят

Жена притежава най-голямата колекция от сувенири на кралското семейство

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор

79-годишната Маргарет Тайлър още от дете следи всичко случващо се с кралското семейство. Тя се е срещала с много от членовете на монархията, включително с кралица Елизабет втора и принцеса Даяна. Но интересът ѝ към кралското семейство не свършва дотук. През годините Маргарет е натрупала огромна колекция от сувенири, която се разпростира из целия и дом. Сега, за коронацията на крал Чарлз III на 6 май, Маргарет се подготвя за кралско събитие като никое друго. Вече е изложила на показ във всекидневната си и специално знаме за коронацията на крал Чарлз.

За Деня на коронацията, който наистина очаквам с нетърпение, ще се настаня удобно тук. Ще изпия много чаши чай през цялото време.

Маргарет Тайлър, почитател на кралското семейство

През годините Маргарет наблюдава израстването на Чарлз и дори пътува до Уелс през 1969 г., за да присъства на встъпването му в длъжност като принц на Уелс. Тя казва, че коронацията му ще бъде едновременно щастливо и тъжно събитие за нея, защото все още скърби за смъртта на кралица Елизабет Втора.

Мисля, че той ще бъде много добър крал. Кралицата очевидно се е постарала да го научи на всичко важно, което трябва да знае един Крал. Според мен след като бъде коронясан ще се чувства по-добре в своята роля.

Маргарет Тайлър, почитател на кралското семейство

Маргарет е добре позната и в средите на колекционерите на кралски сувенири, които често и изпращат нови артикули. Освен това тя редовно получава дарения от граждани, знаещи за нейната страст. Грижата за колекцията е най-важната и работа и я почиства почти всеки ден. Тя дава шанс и на много туристи да се насладят на нейната колекция, като винаги ги черпи и с чаша чай.