Култура

Поли Генова: Работя по новия ми албум, който ще излезе през есента

От Диана Радева Диана Радева Водещ

„Тази песен е много специална за мен. Връщане към вътрешното аз. Бягство от стреса. Човек трябва да намира време за себе си. За малките моменти. Много е важно вътрешното спокойствие.“

Това каза в студиото на „Добро утро, Европа“ певицата Поли Генова за новата си песен „Help me out“, чийто клип е заснет в турския средиземноморски курорт Анталия.

„Това е едно видео, което е снимано в средата на юли месец, в Анталия, Южна Турция. Има кадри от различни места на които снимахме. Режисьор на видеото е Jeason Brad Lewis. Той притежава едно много добро естетическо око“, допълни певицата.

Тя добави, че песента е писана преди няколко години. „Аз съм много импулсивен човек и работя според усещанията си“, сподели Поли.

Скоро ще имам и нов проект. Ще танцуваме на него. Той ще е част от новия ми албум, който ще излезе в началото на есента през тази година. В него продължавам по посоката, която съм поела, но ще има и изненади. Има неща от него, които довършваме още. Имаме нови идеи. За мен е важно хората около мен да се вдъхновяват непрекъснато.

„Много обичам да дублирам анимации. Това е един прекрасен свят, в който попадаш. Сега съм се фокусирала върху завършването на албума и целия екип се е концентрирал върху това. Имам да запиша още няколко песни, а трябва да снимаме и видеа“, разказа още певицата.

Тя отбеляза, че ангажиментите ѝ за следващите месеци са извън България.

„Първо ще пътуваме за Братислава, а през март ще съм в Барселона за едно събитие, което е свързано с Евровизия. Там има много промени. Изключват журито в първите кръгове, чак на финала ще могат да се включат. После ще се разходя и до Ливърпул, така че програмата ми е пълна“, разказа с усмивка Поли.

„Другата седмица в петък, 10-ти февруари имам рожден ден и едно от желанията ми ще се сбъдне. Ще го празнувам извън България, имам такава традиция. Обичам много да пътувам на рождения си ден. Правили сме какви ли не щуротии от Тайланд до различни дестинации в Европа. Няма да пътуваме цялото семейство, защото са малко дни и ще се концентрирам върху задачите, които съм си поставила. Но ще намеря време и да празнувам“, каза още певицата.

Целия разговор вижте във видеото.