Култура

Група SEVI: Новата ни книга е с истории на продуцентите на Скорпиънс, Ози Озбърн, Ерос Рамацоти и Майкъл Джексън

От Диана Радева Диана Радева Водещ

„При издаването на първата част на книгата през 2015г. обещахме на феновете, че през 6-7 години ще разказваме нови истории в нашите дневници. Събрахме много нови приключения и истории и решихме да ги разкажем. Има истории с различните хора с които работи. Личности като Джони Джоели, продуцентът на Scorpions Дитър Диркс, продуцентът на Ози Озбърн - Кейн Чурко, продуцентът на Ероз Рамазоти - Пиеро Касано, музикалният инженер на Майкъл Дженсън - Майкъл Принс. Те споделят своите истории как се е променил музикалният бизнес, как се развиват нещата през техния поглед.“

Това заявиха в студиото на „Добро утро, Европа“ Рок музикантите от група SEVI Светлана Близнакова и Рали Велинов, които празнуват 13 години на сцената с нова книга и концерт.

„Доста неща ни се случиха за тези 13 години. Бяха много динамични и наситени. Защо пък това да не послужи за стимул и мотивация на младите музиканти“, споделиха музикантите.

„Ние никога не сме търсили голямата слава. Искаме да сме истински и неподправени, да вървим по пътя си и да му се наслаждаваме“, казаха още те.

Групата работи усилено по нов албум, който ще се постараят да излезе до лятото. Част от албума ще бъдат песните "Drowning", "Dark Knight", "Shuttered", "Hate you".

„Много сме вдъхновени да е готов албумът. Получи се много интересен и различен. Написахме някои парчета в последния момент, които сега са в процес на обработка. Съвсем скоро ще зарадваме феновете“, споделиха музикантите.

Целия разговор вижте във видеото.