Култура

Victoria с видео премиера на “How to ruin a life”

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Виктория Георгиева (Victoria) и режисьорът Виктория Караколева разказват в ефира на Euronews Bulgaria за съвместната си работа по новото видео на певицата “How to ruin a life”.

Реакциите са много положителни, парчето и клипът се възприемат много добре сред феновете. Това сподели певицата Виктория за реакциите на почитателите си на видеоклипа към “How to ruin a life”.

Мисля, че се прие много добре. Хората са доволни. Очаровани са от това, че е нещо по-различно от всичко досега. Ние с Вики винаги се опитваме да надграждаме всеки един проект, който правим.

Victoria, певица

Режисьорката Виктория Караколева обясни, че са замислили видеото към песента да бъде малко по-разчупено и по-близо до истинския живот, за да може да се припознаят повече хора в него.

„Затова решихме да е, колкото се може по-естествено, по-истинско“, добави тя.

В песента се разказва за раздяла с твоята половинка, с която си бил дълго време и момента, в който всичко вече е токсично и той си тръгва, а тя преживява цялата тази драма и емоция, разказа още за клипа Виктория Георгиева.

Тя коментира, че въпреки появилите се в медийното пространство спекулации, с актьора Филип Буков, който участва в клипа, поддържат само приятелски отношения.

„Когато се отнася за мои проекти аз съм много избирателна и исках да е някой, с когото наистина да имам химия и да ми е спокойно. Опознавайки го, прецених че това наистина най-перфектният вариант за този клип и се получи много добре“, сподели още певицата.

По думите ѝ това са били най-леките ѝ снимки, а Филип Буков е професионалист, който постоянно я е предразполагал на терен.

Аз имам страшно много да уча, въобще не мога да се нарека актриса по никакъв начин, но съм някакъв вид артист и имам артистичност в себе си, която искам да развивам. Тези два клипа всъщност ми дадоха такова окриление да започна да искам да го правя.

Victoria, певица

Когато израстваш като човек и артист, ти се променяш. Ти преминаваш през различни фази и мисля, че тази фаза при мен настъпи, в която тепърва да изкарам този бунтар в себе си“, сподели още певицата.

По думите ѝ двете с Виктория Караколева са близки приятелки и в живота, което им помага в съвместната им работа.

А кое е новото екстремно начинание на певицата, Как продължава историята зад “How to ruin a life”, кое е новото екстремно начинание на певицата и какви са нейните бъдещи планове?

Вижте отговорите във видеото.