Лена Бориславова ще съди Слави и сценаристи за обидна песен

От Euronews България Euronews България
Lena Borislavova BGNES Снимка: БГНЕС, архив

"Продължаваме Промяната" ще подкрепи всички правни мерки, които Лена Бориславова предприема във връзка с клеветническата кампания срещу нея. Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Това обявиха от партията в публикация във фейсбук.

"Зад тях (сценаристите - бел. ред.) се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение", допълват от „Продължаваме промяната“.

Повод за това е нова песен, която от телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ пуснаха по-рано днес. Тя е по мотиви на стария попфолк хит "Хищна Хиена" от 90-те години на миналия век, клипът е построен изцяло върху снимки и видео с Лена Бориславова, а текстът съдържа обиди и непристойни внушения по неин адрес. 

 

Самата Бориславова до момента не е излязла с официална позиция. От партията ѝ обаче масово и  солидарно споделиха публикацията в знак на подкрепа. 

Самият Слави Трифонов също публикува песента с язвителен текст "Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно".