Спорт

Козмин Моци: Лудогорец трябва да играе умно срещу Динамо

От Георги Колев Георги Колев Редактор

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че иска отборът да играе умно в реванша срещу Динамо в хърватската столица от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Тимът вече е в Загреб, където във вторник (9 август) излиза срещу местния Динамо от 21:00 часа българско време. Разградчани загубиха домакинството си в първата среща с 1:2.

„Отборът трябва да играе умно и според мен, ако момчетата направят същия мач като в Разград, аз вярвам, че можем да се класираме напред. Те ни биха в първия мач в Разград, значи са били по-добре от нас тогава. Не очаквам нищо повече от нашите момчета, само да играят по същия начин като в Разград“, коментира Моци.

„Изпуснахме много голове в първата среща и затова казвам, че искам момчетата да играят по същия начин, защото съм сигурен, че този малшанс, който имахме, няма да продължи много. Знаем как е в Загреб, но и знаем как да победим там. Времето минава и двата отбора се промениха доста. Този мач няма нищо общо с предишните. Сигурен съм, че ние имаме добри, качествени футболисти. Ако си мислим, че тези момчета, които имаме, не могат да заместят другите, нямаше да направим трансфер“, каза още Козмин Моци на летището във Варна.

„Селекцията на Лудогорец продължава. Не търсим да вземем футболисти на всяка цена, а търсим качествени футболисти, които искат да са част от Лудогорец“, категоричен бе техническият директор.