Политика

Председателят на "Величие" Николай Марков: Стигнахме до хората с правилната комуникация, а не от "кораба-майка"

От Ани Балджиян Ани Балджиян Водещ

Бяхме укривани от социолозите. Това заяви Николай Марков - председател на партия "Величие" в ефира на "Добро утро, Европа". Той посочи, че зад успеха на партията стои добра комуникационна стратегия, която по думите му е "уникална".

"Тайна е на успеха ни. За 35 г. друга организация не е правила такава кампания. Три-четири часа бяха всичски срещи,нямаше неща, които бяха укривани, всичко беше честно", каза Марков. По думите му симпатизанти са платили предизборните изяви на формацията из странта. Във Варна, например, са платили 15 000 лв.

С 50 000 лева не е пробрем да се направи кампания. Нашата кампания не е скъпа, каза той, но не съобщи колко точно е струвала на "Величие" кампанията.

Ако сме платили 1 глас в България, всички щеше да излезе, защото ни следят, каза Марков.

Млади жени и млади семейства са таргет групата на новата формация. "Винаги се стига до хората с правилна комуникационна стратегия, когато някой говори от кораба-майка и липсва връзката, никой не го чува", каза той.

А по адрес на Владимир Путин, Марков каза, че е "добър държавник, който стегна държавата". Всеки един държавник е длъжен да прави всичко най-добро за страната си.

Нямаме загрижена за хората в България управленци, заключи лидерът на "Величие".

Целия разговор във видеото.