Цвят

Тейлър Суифт промотира новия си албум с арт инсталация в Лос Анджелис

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор

Феновете на Тейлър Суифт посетиха парка Гроув в Лос Анджелис, за да отпразнуват предстоящия албум на певицата, който се нарича "The Tortured Poets Department". Музикалната платформа Spotify организира инсталация на открития търговски площад, където феновете можеха да търсят улики, скрити в пощенски кутии и книги, също и да се снимат.

Феновете ще открият всякакви малки съкровища. От тях зависи да интерпретират уликите както искат. Всеки ден разкриваме текст на песен. Това е наистина вълнуващо за феновете. Те са тук, за да разберат какво да очакват от албума.

Тарин Лакроа, мениджър "Партньорства с лейбъли" в Spotify

Инсталацията ще бъде изложена в продължение на три дни от 10 до 21 ч. Организаторите очакват да се появят над 3000 фенове. Уебсайт страницата на певицата предлага и обратно броене до излизането на албума. Още от началото на кариерата си, Суифт използва улики, които феновете й могат да разкрият, за да разберат повече за творческият й процес и предстоящите й проекти. Певицата обяви албума си още през февруари на най-голямата музикална сцена - наградите Грами.

The Tortured Poets Department ще дебютира в музикалните платформи в петък, 19ти април.