Култура

„Време за мечти“: Певиците Гергана Бориславова и Нелиан Николова ни канят на музикално пътешествие

От Euronews България Euronews България

В студиото на „Добро утро, Европа“ гостуваха артистите Гергана Бориславова и Нелиан Николова, които в понеделник, 8 април, ще представят в кино „Влайкова“ в София своя музикален спектакъл – „Време за мечти“.

 

„Всяко едно време трябва да бъде изпълнено с мечти и те да бъдат една много здрава основа, която по никакъв начин да не зависи от случващото се наоколо. Както и в спектакъла се опитваме да напомняме на хората – когато мечтаем, ние всъщност се обръщаме към себе си, а ние трябва да го правим всеки ден“, сподели Нелиан Николова.

„Спектакълът представлява една красива история на две най-добри приятелки от гимназията. И двете мечтаят за големи кариери като артисти, но след това животът ги разделя, и на 30 и няколко години те се оказват с доста успешни кариери в корпорации, което всъщност изобщо не ги прави щастливи“, разказа тя.

„Не мисля, че трябва да спираме да мечтаем. Това е един доста продължителен процес, който дава вдъхновение и пламък да продължаваме напред“, сподели Гергана Бориславова.

 

Целия разговор вижте във видеото.