Euronews Music

Трио "VIVA": Каним всички, които искат да чуят песните от дебютния ни албум на концерт на 8-ми март

От Веселин Вълчев Веселин Вълчев Продуцент

"Дебютният ни албум "Supernova" е наличен във всички музикални платформи, скоро ще е наличен и неговият физически вариант. Каним всички наши фенове, които искат да чуят песните от него на концерта ни в клуб "Грамофон" на 8-ми март". Това казаха момичетата от трио "VIVA" в предаването "Euronews Music", като представиха новата си песен, дебютен албум и концерт-премиера.

Прочетете повече от текста по-надолу, или вижте повече във видеото.

От Йоана дойде идеята за създаването на "Moonlit Sky". Горе-долу по това време миналата година, казах на нашата текстописка Яна, която можем да видим и в клипа като рапър и част от самата песен, че досега песните ни са били за независимата жена, която може да се справи с всичко, и, че ни е време за песен за любов, която да споделяме на 14-ти февруари, на 8-ми март, та така се роди песента. Първоначално идеята беше да е на испански, беше с друго канто, в друго темпо, но после решихме, че това не е нашата песен за този момент. Яна написа друг текст на английски и се получи крайният продукт, който вече е с почерк "VIVA".

Включихме Яна като рапър и тя се справи страхотно. Музиката написа нашият музикален продуцент - Славчо Николов. Много готино парче се получи. Опипваме нови територии и се получават интересни проекти. Това парче може да се върти и през лятото и за танцуване през зимата.

Някои от песните в новия ни албум имат и английски версии, които хората ще могат да чуят. Чуждестранната публика възприема наистина добре нашите песни. Миналата година имахме няколко участия извън България. Реакцията наистина беше страхотна. Похвалиха и нашите хармонии.

Дебютният ни албум "Supernova" е наличен във всички музикални платформи, скоро ще е наличен и неговият физически вариант. Ще го има в големите книжарници и бензиностанции. А за тези, които искат по-скоро да имат албума, нека да ни пишат в социалните мрежи, и с удоволствие ще им го изпратим с автограф.

Има неиздадени песни в албума ни. Има песни в 2 различни версии - на български и английски и се надяваме да докоснат хората. Има един денс кавър, ремикс на популярна песен, нека чуят песните, има и такива с доста различни аранжименти от досегашните ни издавани парчета.

Каним всички наши фенове да чуят песните от дебютния ни албум на концерта ни в клуб "Грамофон" на 8-ми март. Ще имаме специални гости. Ще имаме и танцувално шоу.

Славчо Николов със сигурност ще остане наш музикален продуцент. Дава ни свобода, ако имаме идеи, за да работим съвместно по нещата. Той винаги се допитва до нас, когато прави едно парче, дали звукът е нашия и дали ни харесва. Всичко се коментира по пътя. С най-голямо удоволствие бихме участвали в songwriting camp-ове, за да бъдем по-активни в създаването на музика за себе си.

В началните ни стъпки сме пробвали да пишем текстове. За момента не ни се е получавало, но няма да спираме да пробваме. Повече ни бива в идеите за аранжимента и музиката.

През 2024г. ни предстоят доста сценични изяви и представяне на албума ни във всякакви краища на България.

Mариела Чешмеджиева е човекът, който е наш продуцент. Много й благодарим за всичко, което прави за нас. Тя е човекът, който изнася всичките проекти. Всеки един видеоклип, който виждате е нейно дело като организация и всичко останало, така че тя е машина. Работим невероятно с нашия екип.