В темпото на Кари

Станислав Бахчеванов: MAX FIGHT 56 беше най-грандиозното шоу, правено до момента | „В темпото на Кари“, 21.10.2023

От Карин Околие Карин Околие Водещ

София за пореден път бе домакин на престижния боен турнир Max Fight, който ни показа истинско бойно зрелище, а специалният гост бе не кой да е, а шампионът в две категории на UFC - Конър Макгрегър. Повече за последните няколко дни в духа на бойните спортове ще разберем от един от най-младите участници в турнира – Виктор Крашевски, неговият треньор и легенда в бойните спортове – Станислав Бахчеванов и продуцентът на „Добро утро, Европа“ Веселин Вълчев, който е запален фен.

„Ние сме горди с това, което постигнахме като организация и като продукт, който предоставихме на публиката. Тя пък ни удостои със своето присъствие и за пореден път доказа, че е достойна за шоуто, което получи. За мен това беше най-грандиозното шоу, което до момента е правено в България. Самият факт, че запълнихме зала Арена София на максимален капацитет, показва, че сме достойни за това, което получихме като уважение от публиката и световните медии, които отразяваха събитието с участието на Конър Макгрегър, който е номер 1 като боец и шоумен“, каза Станислав Бахчеванов.

„Тази победа беше много по-специална за мен, отколкото първата. Много се готвих за тази среща и мислех, че се представих по-добре от първия път. Доволен съм, треньорите ми също“, сподели Виктор Крашевски.

„Аз бях на първия ред точно до ринга и ми направи впечатление, че всички хора почти през цялото време, откакто Конър дойде, го следяха и искаха да се докоснат до него“, каза Веселин Вълчев.

„В България досега не се беше организирала боксова среща за световната титла в рамките на галавечер, където имаше повечето от бойните спортове. Имаше муай тай, кик бокс, макс 1. Освен всичко беше завършена с шоу на много нива – различни изпълнители, акробати, бенд. Беше голямо шоу, наистина. Поздравления за Любен Джубрилов, който изнесе цялата тежест по организацията на това събитие“, добави той.

Целия разговор вижте във видеото.