В темпото на Кари

„В темпото на Кари“, 21.10.2023 г. – тенис, MAX FIGHT 56 и Red Bull Dance Your Style

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Спортен обзор

Започваме предаването с обзор, а темата днес е Григор Димитров и неговото забележително представяне в последния мастърс турнир и изкачването му до номер 16 в световната ранглиста. Мой гост е спортният журналист от „Тенис Кафе“ Емил Евтимов.

MAX FIGHT 56

София за пореден път бе домакин на престижния боен турнир Max Fight, който ни показа истинско бойно зрелище, а специалният гост бе не кой да е, а шампионът в две категории на UFC - Конър Макгрегър. Повече за последните няколко дни в духа на бойните спортове ще разберем от най-младия участник в турнира – Виктор Крашевски, неговият треньор и легенда в бойните спортове – Станислав Бахчеванов и продуцентът на „Добро утро, Европа“ Веселин Вълчев, който е запален фен.

Red Bull Dance Your Style

Преди 2 седмици в София се проведе Red Bull Dance your style – глобалното състезание, което възхвалява изкуството на уличния танц, събирайки на едно място талантливи танцьори и хореографи от цялата страна. Днес се срещаме с победителя в него Климент Тодоров, който стигна до световните финали в надпреварата, както и с неговия учител Симеон Йорданов.Ю

Целия епизод вижте във видеото.