Цвят

Кувейт се отваря за тенденциите в автоиндустрията с ново изложение

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор
Kola Avto Izlozhenie Munchen BMW Official Снимката е илюстративна. Източник: AP

Най-новите автомобили на „Джийли Старрей“ блестят в град Кувейт. Китайският автомобилен производител показва своя нов джип, с мощност от 218 к. с. и високо безопасно тяло на каросерията. Колата е една от 28 известни марки, които участват в автомобилното изложение. След 13-годишна пауза шоуто се завърна с най-новите, класически и луксозни модели на пазара. Тук са и коли на „Мазерати“, „БМВ“ и „Рейндж Роувър“.

За фирмата организатор е много важно, че секторът бележи бурно развитие в последните години.

Автомобилният сектор е един от най-важните в Кувейт. Привлича вниманието на всякакви хора, независимо дали граждани на Кувейт или чужденци, мъже или жени.

Таха Бесар – генерален мениджър на Space Enents

Да видим сектор като този, който не е имал изложения от 13 години, но обединява всички играчи на едно място, беше една от въпросителните, пред които бяхме изправени. Започнахме да работим по въпроса и вече постигнахме целта си. Вижте шоуто сега, то вече е факт.

Изложението е чудесна възможност за любителите на автомобили да видят и сравнят различни модели и марки, според предпочитанията и дълбочината на портфейла си. И тъй като се намират в пустинна страна, вероятно ще им трябва и кола, подходяща за сафари.

Една от секциите приютява класически и ретро модели. Американски и европейски марки също присъстват на шоуто.