Общество

Кои са „101 отбивки за влюбени“, които можем да посетим с половинката?

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Вчера си направихме равносметката, че това е 10-ата ни книга от поредицата "101 отбивки". За 12 години, в които правим този проект, това е 10-ата ни книга. Това е продължение на "101 отбивки за романтични места". Това каза съавторът на книгата „101 отбивки за влюбени“ Елина Цанкова.

Ние много пъти сме се губили, така решихме да направим тези пътеводители. Нашият син също обича да пътува, но на него са му интересни местата за деца, имахме и такава книга "101 отбивки подходящи за деца".

Елина Цанкова - съавтор

Много романтични места има. На тях се усеща особена енергия, която те предразполага да се влюбиш в човека до теб, но и в живота. Любовта строи от тях. Но има една приказка щастието не е дестинация, а начин на живот. Споделеното пътуване е много добър тест дали двама души могат да живеят заедно, разказа още Цанкова.

На Елина Цанкова и Иван Михалев, другият съавтор на поредицата е трудно да посочат само едно любимо свое място, защото разказват, че всяко ги е докоснало. Харесват им обаче местата по морето, като Синеморец. Хубаво е и когато човек импровизира и отиде където го отведе сърцето, казват още те.

Цялото интервю гледайте във видеото.