Култура

Преслава Пейчева представя новата си песен "Откакто ти" с участието на Стунджи

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Работих с Ясен Велчев и Стунджи по песента "Откакто ти", това е стил към който се ориентирах в последните години. Това каза в ефира на Euronews Bulgaria певицата Преслава Пейчева относно последната си песен. Имам мои песни, които се наложи да презапиша на английски, но конкретно за тази все още нямам текст на английски, сподели тя.

Надявам се вече да имам срещи с феновете на открити сцени, да има един хубав летен сезон, пожела си изпълнителката. Тя призна, че се замисля за дуетно изпълнение, а има идеи и за няколко песни като демо записи.

 

Има доста материал за албум, но знаеш, по-трудно се случват нещата при тези артисти, които се самопродуцираме. Честно казано не мисля да съм част от някой от големите лейбъли в България. Те у нас не са кой знае колко много и не съм много убедена, че в музикална посока ще можем да намерим общ език.

Преслава Пейчева, певица

Преслава Пейчева сподели, че готвенето е начин за нея да се разсее от забързаното ежедневие и добави, че обича да експериментирам в кухнята, но у дома не прави много здравословни рецепти, за да не тормози съпруга си.

Цялото интервю вижте във видеото.