Биз(д)нес

И. Велков: България може да е технологичен хъб, нашата платформа не е традиционна социална мрежа | Биз(д)нес, 17.02.2023

От Красимир Чешмеджиев Красимир Чешмеджиев Водещ

“Нашето проучване показа, че хора, които искат да спортуват имат нужда от партньор или треньор. За да не се откажат, мисията на нашата платформа е да им помага да намерят правилния спорт, правилния партньор и правилната активност.” 

Така изпълнителният директор на Digitex - Иван Велков, коментира новата социална мрежа свързана със спорта и активния начин на живот. 

“Това е спортно-социална мрежа, ние така обичаме да и казваме. тя е напълно безплатна. Обратно на логиката на останалите социални мрежи, които гледат да те държат повече време в платформата, нашата логика е друга. За анс е важно, хората, които използват нашата социална мрежа, да намерят бързо отговорите на въпросите си и от 3 до 5 минути да намерят партньор, дори и непознат човек, с който да се предизвикат да спортуват. 

Колко души ползват платформата и може ли България да е технологичен хъб с продукти завладяващи европейския пазар? Повече по темата и целия разговор вижте във видеото.