Икономика

Презентатор: Искаме да направим София столица на презентационните умения

От Ани Балджиян Ани Балджиян Водещ

Презентационната агенция е нишов бизнес, фокусиран само върху презентациите – моментите, в които да презентираш себе си, компанията си, продуктите си пред всевъзможен тип аудитории.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria основателят на първата българска презентационна агенция и първият българин с обучителен курс в Linkedin Learning Борис Христов.

Два основни компонента винаги са съставна част – да има ясна цел на комуникацията, какво трябва да се постигне накрая и доброто разбиране на аудиторията, пред която презентираш.

Направихме една международна конференция за презентационни умения и заради успеха, който имаше – над 6000 души от близо 50 държави, Linkedin проявиха интерес. Имаше взаимен интерес от двете страни. Работихме с най-добрите в индустрията.

Искаме да превърнем София в презентационна столица за целия свят. През април ще проведем международната конференция в хибриден вариант – на живо за една аудитория и в същото време показана и онлайн. Интересът е огромен, половината зала вече е разпродадена, а още не сме започнали да се обявяваме.

Вижте цялото интервю във видеото.