Общество

Euronews Bulgaria организира конференция „Потенциал и развитие на Враца и региона“

От Euronews България Euronews България
Coverconferencevratsa

Враца – град с история и с потенциал. Град, вдъхновил легенди, но и анекдоти. Най-големият град в най-бедния район в България.  

Как да стане по-красив, по-богат, по-подреден? Euronews Bulgaria - заедно с експерти, политици и бизнесмени - ще търсим верния път и решенията.   

На 14 декември от 13 часа в Градската концертна зала на Община Враца ще говорим за развитието на бизнеса, инфраструктурата, имотния пазар на града, но и областта.  Събитието ще открият министърът на икономиката Никола Стоянов и кметът на града Калин Каменов. 

 

На конференцията ще бъдат поканени да присъстват, както експерти от Община Враца, общински съветници, така и представителите на държавата, за да бъдат разискани най-актуалните теми и проблеми на Враца и региона. От страна на бизнеса ще бъдат представени бъдещите инвестиционни проекти, големи жилищни проекти и индустриални зони. Очакваме да участват над 100 представители на бизнеса, инвеститори и други.

EURONEWS е сред водещите медийни групи в Европа, като вече излъчва на български език с програма и у нас. Брандът е сред най-авторитетните и водещи международни канали за новини. Разпространява се в повече от 430 милиона домакинства в 166 страни. Гледа се ежедневно от 4,2 милиона европейци. През 2022 г. към групата на медията се присъедини и Euronews Bulgaria - български информационен канал, който успешно се утвърждава на пазара и набира все по-голяма популярност сред широката аудитория.  

Повече подробности на events.euronewsbulgaria.com