Спорт

Наско Сираков: "Левски" ще стигне върха, заяви мажоритарният собственик на клуба

От Георги Георгиев Георги Георгиев Стажант
Nasko Sirakov BGNES (1) Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков заяви, че клубът ще продължи да върви нагоре и ще стигне върха. Направи го в коледно обръщение, в което благодари на привържениците, на треньора Станимир Стоилов и на ръководството.

"Искам да благодаря на всички вас за невероятната подкрепа. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, любов и просперитет", започна Сираков. Той пожела "новата 2023 година бъде богата на сини победи и на мощна подкрепа". "Нека да завършим успешно историческата мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България - "Левски".

"Искам да ви уверя, че "ПФК Левски" ще продължи да върви смело по своя възходящ път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото", заяви Сираков.

Той благодари и на генералния спонсор, който по думите му е помогнал за преодоляването на важни финансови проблеми.

"Всички заедно направихме огромна крачка напред във всяко отношение и отново заедно ще продължим борбата за извисяването на любимия ни "Левски"! Скъпи Левскари, знам, че предизвикателства и препятствия ще има, но ви уверявам, че ще ги преодолеем и ще постигнем мечтата на всеки един от нас - "Левски" да е на върха".

"Няма друг клуб като нашия, създаден с толкова много младежки плам и надежда, устоял във времето на тежки изпитания! Няма и фенове като вас - многохилядна армия с непобедимите оръжия любов и вярност! Затова пак ще го кажа: Може да е тежко днес, но ние ще докажем, че можем и знаем как. Ще докажем, че "Левски" е създаден, за да побеждава", добави Сираков.

Още спортни новини вижте във видеото: