Свят

Нови тенденции в коледната украса в САЩ

От Габриела Беличовска Габриела Беличовска Международен редактор

Тази Коледа Бевърли Хилс е по-сияен и по-бляскав в сравнение с последните 3 години. Това се дължи не само на липсата на забрани, свързани с Ковид, но и заради новите трендове в празничната украса. Светли цветове, блясък и много магически дух. Традиционните червено и златно отстъпват място на черното, розовото и бялото.

Тенденцията тази година е един празник на цветовете – ярките като розово, лилаво, синьо. Но има и такива, които не бихте свързали с Коледа - черно, тъмно-метално сиво. Снежнобелите елхи са много модерни. Хубав начин да се акцентира върху даден цвят е като добавиш друг към него. Хората много харесват такава магическа коледна визия.

Брайън Голд, собственик на магазин за украса

Блестящо-бялото, комбинирано с кристал, стъкло и блещукащи светлинки са абсолютен хит този сезон. Снежнобялата тема присъства навсякъде в социалните мрежи, а бялото е цветът, който може да се комбинира с всякакви други нюанси. Търговците признават, че всичко тази година е по-скъпо заради инфлацията, но това не спирало купувачите.

Тази година определено отчетохме ръст на хората, които минават от тук в сравнение с 2021. Пазаруват, празнуват. След Ковид, клиентите искат да се наслаждават на живота, да празнуват с близките си. Купуването на нова коледна украса със сигурност е част от празника.

Джули Вагнер, Бюро за посетители „Бевърли хилс“

За разлика от новата мода в цветовете, предпочитаните коледни играчки остават традиционните – Дядо Коледа, елените, Снежанка, чорапчета, топки и гирлянди.