В темпото на Кари

„В темпото на Кари“, 26.11.2022 г. с Антоанета Костадинова, Рая Иванова, Антони Давидов, Александра Драгова и Надежда Стоянова

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Коментираме Световното по футбол с Рая Иванова – спортен журналист от „Спортал“. Добрият пример на Япония – отборът остави чисти съблекални и оригами в знак на благодарност в Катар; Роналдо пише история – португалецът без пропуск на 5 световни първенства; Емболо вкара гол на родината си Камерун – 25-годишният нападател играе за Швейцария.

В рубрика “Спортни предизвикателства” се срещаме с Антони Давидов и Александра Драгова, за да се впуснем в поредното спортно предизвикателство – този път Кари влиза в обувките на каскадьор и ви среща със страхотни професионалистите в тази сфера. Разговор с Антони Давидов и Александра Драгова, които отговарят на въпроса дали каскадьорите са спортисти и как протича подготовката им в залата. 

В рубриката “Шампионите” ни гостува Антоанета Костадинова.

Тя е участник на цели три Олимпиади. Антоанета Костадинова върна стрелбата на олимпийския подиум след 17-годишна пауза, а преди месец си осигури квота и за Олимпиадата в Париж 2024г. 

В рубриката “Физзарядка” отговаряме на въпроса може ли пилатесът да бъде ефективен метод за поддържане на форма и вътрешен център, както и за възстановяване след травми? Наш гост е кинезитерапевтът и учител по пилатес Надежда Стоянова.