Култура

Звездно парти за Хелоуин: Илон Мъск и Анджелина Джоли в замъка на Дракула

От Ирина Иванова Ирина Иванова Продуцент

Някои от най-богатите хора в света се готвят да празнуват Хелоуин в съседна Румъния, в замъка Бран, известен като замъка на граф Дракула. Един от основателите на PayPal и Google, заедно с холивудски звезди празнуват от снощи в ски курорта Пояна Брашов, където се насладиха на румънска храна и традиции. Сред празнуващите се очакват и най-богатият човек в света - Илон Мъск, и актрисата Анджелина Джоли.

Партито за Хелоуин в замъка на Дракула е частно събитие, което не е за изпускане. 

Александру Ичим, Euronews Romania: Друго частно парти беше организирано в събота вечер в Пояна Брашов. Пътят до мястото беше осветено с факли, а гостите бяха посрещнати от специални звукови ефекти.
Празничната вечеря за изтъкнатите гости се състоя в ексклузивно заведение в Пояна Брашов, а атмосферата беше допълнена от фолклорен ансамбъл от Бакъу.

Въпреки че Илън Мъск не обяви публично посещението си в Румъния, той публикува съобщение в акаунта си в Туитър, в което казва, че „прясно изпеченият хляб и сладкиши са едни от големите удоволствия в живота“. 

Феновете на милиардера го търсиха в Пояна Брашов.

 

Аз съм му фен, наскоро чух слух, че пристига и започнах да сглобяват връзките. Първото нещо, което направих, беше да проверя полета му и видях, че личният му самолет не може да бъде открит от вчера. Реших, че все пак може още да се появи, когато видях туита за хляба. Качих се в колата и дойдох тук.

фен

От няколко дни тече усилена подготовка за частното парти в замъка Бран. В залите и стаите ще има различно обзавеждане, тематични барове и специални ефекти.

Александру Ичим, Euronews Romania: Милиардерите ще се забавляват точно тук във вътрешния двор на замъка Бран. Изградено е скеле с прозрачен таван и други украси, светлини, звуци и специални ефекти.

 

Това е частно събитие за Хелоуин. Не е първото, организирали сме и преди, обикновено получаваме такива заявки преди нашето парти за Хелоуин, но също и след това, има събития, които се организират строго по желание на някои клиенти, частни събития.   

Михаела Манолаче, куратор на замъка Бран

Александру Ичим, Euronews Romania: Екипи от специалисти работиха цял ден, за да поставят украсата извън замъка. На главната алея бяха поставени знамена, както и манекени, за да впечатлят гостите.

За ексклузивното парти беше нает режисьор, който подготви различни сцени за звездите. Един от представителите на каскадьорската компания говори ексклузивно пред Euronews.

 

 

Тези дни в замъка Бран се провеждат събития и ние подготвяме каскади, като набиване на кол. Шоу като това трябва да следва модел и идеалния момент.

Разван Георгиу, каскадьор

Актрисата Джулия Сандстрьом също ще присъства на партито в замъка Бран. В профила си в Instagram тя публикува снимки от хеликоптер и от хотелската си стая. Очаква се и Анджелина Джоли. 

В началото на октомври замъкът Бран беше включен в списъка на най-красивите замъци в Европа.