Добро Утро, Европа

Победителките в категория „Дизайн“ на наградите „Жена на годината“: За силата на творчеството и таланта

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Как силата на творчеството и таланта бяха оценени от списание GRAZIA в наградите „Жена на годината“? В студиото на „Добро утро, Европа“ говорят победителките в категория „Дизайн“ – Ана Чолашка и Тина Серафимова.

Те разказаха, че са изненадани от номинация, но и щастливи, че в крайна сметка са спечелили. Двете споделиха, че се се занимават с мода от 8-9 години и наградата е признание за тяхната работа.

„Усетихме огромна любов и подкрепа, наистина сме много щастливи и благодарни на всички, които са ни подкрепили, а те се оказаха наистина много хора, което много ни зарадва и вдъхнови още повече“, посочи Тина Серафимова.

„Тази награда за нас е доказателство, че работата ни има смисъл, има смисъл да следваме мечтите си“, каза Ана Чолашка. Тина Серафимова коментира, че е важно жените да чувстват подкрепа да изразяват себе си и идеите си.

„Идеята на нашия бранд е да направим рокли, които много набързо можеш да облечеш, по всякакъв повод и да се чувстваш удобно да ходиш на пазар и тичаш след детето, но и да се чувстваш добре изглеждаща“, отбеляза тя.

„Концепцията ни е да правим неща, които ние самите бихме носили. Стараем се нещата ни да бъдат комфортни, така че жената, независимо от всичките лица, които има през деня си, да може да се справя с всяко предизвикателство“, допълни Чолашка.

Целия разговор вижте във видеото.