Общество

Денят след изборите: Чути ли са хората от улица „Глас народен“?

От Юлиян Стоянов Юлиян Стоянов Репортер

Поредните избори минаха и милиони граждани гласуваха. Но има ли кой да чуе гласа на столичаните от улица "Глас народен"? За атмосферата след деня на изборите разказват Юлиян Стоянов и операторът Георги Илиев.

Вчера беше изборен ден. Но за някои хора от улица "Глас народен" - ден като ден.

 

Ковид и такива неща, човек как да не го е страх? Да се бутам там из навалицата "за лудо" дето се вика. И след некой ден или месец - пак. Айде избори. Що? Не знам.

Любомир

Други обаче гласуваха. Защото мислят, че е важно гласът им да бъде чут. Но има ли кой да чуе столичаните от улица "Глас народен"?

 

От глас народен, глас Божи, нямаме помощ. Няма чуване.

Бойка Асенова

Всичко гледа да граби и да изчезва от тая България. Е това е цялата истина. Това е глас народен. Снимайте - няма развитие тука от 100 години на тая улица всичко е едно и също.  Дупки, вода, кал.

Галин Гънев

 А сега накъде? А докато политиката си върви, гласът на народа ехти.

 

Нямам никакви надежди. Пак ще стане като предишния път, така си мисля, пак няма да може да се състави правителство, пак ще се карат, пак същото и не знам как ще продължи това.

Верка Георгиева

Други обаче все още виждат надежда в своите избрани кандидати.

 

Искрено се надявам да им бъде даден шанс отново за по-дълго време. Така че да видим какво би се случило за повече от 7 месеца. Не вярвам на социологически проучвания. Надявам се народа да бъде осъзнат и да покаже, че съответно има надежда.

Кристиян Георгиев

Ще има ли гласът народен 4-годишно управление или пак ще ходи да гласува. Предстои да разберем.