В темпото на Кари

Карин Околие е новото лице на Euronews Bulgaria

От Euronews България Euronews България

„В темпото на Кари“ е тематично шоу, посветено на спорта и неговите многобройни лица 

Карин Околие се присъединява към екипа на Euronews Bulgaria. На 10-и септември, точно от 10:00 ч. сутринта, стартира новото спортно предаване на Euronews Bulgaria - „В темпото на Кари“. Всяка събота чаровната водеща ще среща зрителите с легендите, шампионите, феновете, дисциплините и добрите навици в спорта.

Щастлива съм, че започвам да се развивам в нова, напълно непозната професионална сфера , но взимам най-големия си интерес със себе си - спортът. Нетърпелива съм да изследвам света на спорта от различната перспектива  на журналистиката и да го направя още по-близък и интересен за зрителя!

казва Карин за новото предизвикателство, в което се впуска с Euronews.

"Още преди да се запозная с Кари, бях напълно убедена, че нейното място е в Euronews. Изключително съм горда, че тя прие да се присъедини към нашето телевизионно семейство и съм убедена, че ще постигне много успехи в новото предизвикателство, не само у нас, но и извън пределите на страната“

Марина Стоименова – Главен редактор на Euronews Bulgaria.

 

Това е единственото предаване в българския ефир, водено от професионален атлет, което е гаранция за истинска дълбочина в темите и разговорите.  

Не е трудно да поемеш щафетата от Кари и да се влюбиш в спорта като начин на живот. Вдъхновение по трасето ще носят легендарни примери, вълнуващи истории, актуални събития, опити, идеи и съвети.  А самата Кари ще изпробва познати и непознати спортове и предизвикателства.

Karin Okolie Карин Околие в студиото на Euronews Bulgaria

Карин Околие е дългогодишен професионален лекоатлет, представял България на редица международни състезания в дисциплините 100м и 200м. Завършва маркетинг в София и развива свой блог. През 2020г. стартира свой видео подкаст “Kari’s Calling”, а през 2022г. се присъединява към екипа на Euronews Bulgaria като водещ на предаването "В темпото на Кари".

В първите епизоди срещу Карин Околие ще застанат спортни колоси като Николай Бухалов, Йорданка Благоева, Магдалена Малеева, Габи Петрова и др. Бъдете с Карин Околие, продуцентът на предаването Даня Лам и целия екип на Euronews - всяка събота от 10 сутринта. От 10-и септември.