Политика

„Възраждане” се регистрираха за предсрочния вот със заявка да спечелят изборите

От Euronews България Euronews България
Vazrazhdane Registracia CIK Петър Петров от „Възраждане”. Снимка: БГНЕС

Влизаме със заявка да спечелим изборите и очакваме това да се случи. Затова работим методично и последователно, откакто е създадена партия „Възраждане” и сме убедени, че хората ще ни гласуват доверие.

Това заяви Петър Петров от „Възраждане” след регистрацията на политическата формация за участие на предсточния вот на 2 октомври.

Той обясни, че от партията са внесли всички изискуеми от закона документи за регистрация за участие на изборите за народни представители на 2 октомври, както и подписка, в която са включени 3803 подписа на техни симпатизанти.

Към момента няма партия, с която да се коалира ПП „Възраждане” и неведнъж сме го заявявали. Ще управляваме самостоятелно България.

Петър Петров, „Възраждане”

По думите на Петров, ако българският гласоподавател реши да се отиде отново на избори и не се състави правителство след вота на 2 октомври, от партията са готови отново да се явят на избори.

Ние сме дали решения на всички въпроси, още когато участвахме в парламента. По време на предизборната кампания ще ги повторим още веднъж, за да ги чуят избирателите и българският народ.

„По отношение на кризата с газа, „Възраждане” е единствената партия, която дава заявка и реално е в състояние да подобри търговските, туристическите и културните отношения с Русия“, подчерта Николай Дренчев.

По думите му „Възраждане” е единствената партия, която е в състояние да реши енергийната криза и в частност кризата с газа.