Спорт

Треньорът на ЦСКА-София вярва в успеха срещу ирландския Сейнт Патрикс

От Георги Колев Георги Колев Редактор

Треньорът на ЦСКА-София Саша Илич заяви, че той и футболистите му са положителни настроени, че отборът може да отстрани Сейнт Патрикс. Червените имат задачата да направят обрат като гост, след като загубиха с 0:1 в София първия мач от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите.

"Загубата беше тежка за нас, но хубавото е, че можем да се поправим в четвъртък. Надявам се да ги отстраним. Най-важният урок е, че ако не влезем в мача по начина, по който сме говорили, след това търпим последствията. Това, което със сигурност мога да твърдя, е, че имаме повече качества от това, което показахме, и имаме класата да отстраним Сейнт Патрикс, но трябва да играем по различен начин", каза Илич в интервю за каналите на клуба в социалните мрежи.

"Това, което искам, е ЦСКА да има разпознаваем стил. В някои мачове се получава, в някои не", посочи треньорът.

Илич добави, че за него е важно не дали футболистите са млади или по-възрастни, а дали носят качество на отбора. "Наясно съм, че някои от младите трябва да направят грешки, защото това е част от процеса по съзряване. Със сигурност и занапред ще им давам възможности, но те трябва да ги заслужат по време на тренировките".

ЦСКА-София гостува на Сейнт Патрикс в четвъртък в 21.45 ч.