Политика

Пеевски показа списък с "касиерите" на президента

От Камелия Колева Камелия Колева Журналист

Ден пореден на обвинения от парламента към Дондуков 2. Делян Пеевски показа списък с имена, за които твърди, че са “касиерите на мистър Кеш”. А Бойко Борисов прозря създаването на нова коалиция срещу ГЕРБ.

И днес Делян Пеевски атакува президента Радев. Той показа списък, в който твърди, че са “касиерите” на държавния глава.

"Списъкът на всички касиери в енергетиката на мистър Кеш - Румен Радев и на Николай Копринков - Касиера от село Труд. Кръчмарят, който в момента и днес ограбват енергетиката. Това е първата тема - надявам се да се занимаете с нея",каза Делян Пеевски.

Бойко Борисов не взе отношение по изнесените от Пеевски данни. По думите му на този етап Делян Пеевски, Костадинов Костадинов и Кирил Петков си събирали мнозинство

"Както вчера за кмета на Доспат комисията. Пеевски и Костадинов гласуваха заедно. Кирил Петков. Всичките. Те си се събират на мнозинства. Това, което говорят пред вас медиите няма нищо общо с практиката.. Нека гледаме фактите към днешна дата. Пеевски, Костадинов, Денков са едно", коментира Борисов.

Той подчерта за пореден път, че не вижда възможност за съставяне на стабилно управление в рамките на този парламент. И допълни, че ДПС е единствената партия, с която ГЕРБ не са и нямало да правият коалиция.