Цвят

На две колела: Филмът „Моторджии“ тръгва по световните екрани

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор

Остин Бътлър и Джоди Комър представиха новия си филм „Моторджии“ в Лос Анджелис. Той представлява разказ за мотоциклетните клубове в Америка от 60-те години на миналия век. Бътлър, който трябва да се справя със славата след успехите на „Елвис“ и „Дюн 2“, предлага рецепта за благоразумие, въпреки че героят му в лентата Бени е пълна противоположност.

Не знам, имах много добри родители. Те положиха основата за израстването ми. Прекарвам много време с приятели. По този начин всеки може да остане здраво стъпил на земята. Как да останеш приземен?

Остин Бътлър – актьор

Джоди Комър влиза в ролята на Кати, която се влюбва в персонажа на Остин Бътлър. Английската актриса трябва да се интегрира в доминиращо мъжка компания.

Някак си е естествено да бъдеш единствената жена сред група мъже на снимачната площадка. Усещането може да бъде странно. Но определено това е светът, в който живее моята героиня Кати. За мен беше чудесно да използвам този шанс.

Джоди Комър – актриса

Филмът, който е вдъхновен от книгата на фотожурналиста Дани Лайън от 1967 г, проследява взаимоотношенията между членовете на мотоклуба „Вандалите“, който често излиза извън рамките на закона.

„Моторджии“ тръгва по кината в Северна Америка на 21 юни