В темпото на Кари

„В темпото на Кари“ (24.02.2024)

От Карин Околие Карин Околие Водещ

В предаването ще видите:

 

Фитнес инструктор за разликата в тренировките на жените и мъжете

Фитнес инструкторът Руми Илиева е популярна със своите онлайн тренировки, който нашумяха особено по време на пандемията. Този тип практични занимания печелят доста време на трениращите хора.

„Докато тренираш вкъщи, можеш даже да сложиш вечерята да се подготвя. Излизаш от тренировката и веднага може да вечеряш“, отбеляза в началото Руми Илиева.

В разговора си с Кари тя говори за тренировките при дамите, които тя практикува. „Жените сме различни от мъжете, заради това, че ние чувстваме и реагираме по различен начин. За мъжете е достатъчно нещо да е логично и те го правят. Жените правим и нелогични неща, защото чувствата и емоциите са нелогични“, добави треньорът по фитнес Руми Илиева.

 

Николай Кръстев: Габи Георгиева се записа с големи букви в историята на плуването ни

Ники Кръстев е журналист с огромен опит. Плуването е негова страст и следи изкъсо от години състезанията в един от основните спортове.

Преди няколко дни се проведе Световното първенство в Доха, а българското представяне не бе никак лошо.

„Габриела Георгиева е един от най-трудолюбивите спортисти, които съм срещал. Нейното постижение остава с големи букви в историята на българското плуване“, сподели Кръстев за „В темпото на Кари“.

Николай Кръстев коментира за „В темпото на Кари“ случилото се в басейна.

 

Габи Георгиева: В деня на финала бях спокойна

Габриела Георгиева се представи отлично на Световното първенство в Доха. Българката постигна забележителното шесто място. Тя гостува в студиото на „В темпото на Кари“.

„В деня на финала бях спокойна. Моята цел беше да спечеля квотата за Олимпиадата. Това е третата Олимпиада, на която се опитвах да се класирам“, заяви софиянката, която ни зарадва с чудесното шесто място на шампионата в Доха.

 

Целия епизод вижте във видеото.