Euronews Сега

Антон Недялков преподписа с Лудогорец: Капитанът на "орлите" остава в отбора до 2024 г.

От Димитър Петров Димитър Петров Редактор
Screenshot 2022 07 25 135212

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков преподписа договора си с шампиона на България. Опитният защитник и ръководството на клуба финализираха успешно преговорите и Недялков парафира новия си контракт, който изтича през 2024 г.

"Щастлив съм, че ще продължа кариерата си в Лудогорец", бе първият коментар на Антон Недялков. "Постигнах много с тима, но винаги може повече. Имаме доста работа за вършене. Вярвам, че заедно със съотборниците тепърва ще изиграем най-силните си мачове в Европа и България и ще зарадваме нашите фенове", допълни левият бек.

Антон Недялков дойде в Лудогорец през лятото на 2018 г. от американския Далас. За четири години националът на България изигра над 140 мача със зелената фланелка, като отбеляза два гола.

Междувременно отборът отпътува и за Ирландия, където във вторник среща Шамрок роувърс в мач реванш от втория предварителен кръг в Шампионската лига. След първата среща в Разград българският шампион има аванс от 3:0.

"Няма начин да подценим съперника. Имаме голямо уважение. Искам да играем на 100%. Мачът в Дъблин ще е много различен. Наясно сме, че са ни проучили повече и ще играят с много енергия", каза треньорът Анте Шимунджа.

Той добави, че в Лудогорец още не мислят за следващия кръг. В него българският шампион ще срещне "Динамо" (Загреб) или "Шкупи" от Северна Македония. Двата тима завършиха 2:2 преди седмица.

От клуба не са се отказали да търсят и нови попълнения, обясни техническият директор Козмин Моци. "Селекцията е отворена. Търсим да намерим най-добрите варианти. Трябват ни опитни футболисти, но ще вземем играчи, ако намерим класни футболисти."

Още спортни новини вижте във видеото: