Свят

Д-р Любомир Канов, психиатър: Тръмп ще бъде следващият президент на САЩ

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Тръмп ще бъде следващият президент на САЩ, хората мислят, че той ще предаде Украйна, но той беше първият, който даде противотанкови ракети „Джавелин“  на Украйна през 2018г. Това каза в ефира на „Добро утро, Европа“ психиатърът д-р Любомир Канов.  

По думите му хората, които не познават Америка и типажа на Тръмп не знаят, че той е в преговори.

Той преговаря и с най-големите бандити на Уолстрийт и с всякакви хора. Сигурността на южната граница на САЩ е ключът в тези избори. Там е, където Байдън отива "на кино", а Тръмп е основен претендент в решаването на проблема. Байдън според мен е нелепа кандидатура за президент с очевидните неврологични проблеми. Това е нелепо и страхотна грешка.

Според лекаря не може такъв лидер на света да говори с неврологични безмислици. Походката му е на човек, който има Паркинсон синдром, коментира още той.

Според него Ники Хейли ще загуби и в родния си щат и не е конкурентна на Тръмп.

Д-р Любомир Канов коментира и българските политически процеси като според него настоящото управление на страната ще продължи дълго време. Това управление, колкото и криво да е сглобено ни отърва от кошмара на президентските правителства и постоянните избори, които свличаха България все по-ниско в международен план. В момента, въпреки че няма ярки лидери в тази сглобка, а приблизително равномерно разпределени хора с дефицити, се получава нещо, което все пак движи България напред, заключи Канов.

Целия разговор вижте във видеото.