Цвят

Снуп Дог обяви, че се отказва от пушенето на канабис

От Euronews България Euronews България
Snoop Dogg AP Снуп Дог. Снимка: Invision чрез АП.

Отказвам се от пушенето, написа рапърът Снуп Дог в Туитър („X”), визирайки пушенето на канабис.

„След дълго обмисляне и разговори със семейството ми реших да откажа пушенето. Моля, уважавайте личния ми живот в този момент“, обясни той в социалната мрежа.

 

Известен като един от най-изявените посланици на културата на канабиса, отказът на Снуп Дог от емблематичната му асоциация с пушенето ни дава поуки не само за отделните хора, но и за лидерите в постоянно променящия се пейзаж на идентичността и възприятието, пише „Форбс“.

Може спокойно да се каже, че пътуването на Снуп в света на канабиса не е нищо друго освен легендарно. През 2020 г. той получи престижното отличие за цялостно творчество на наградите Clio Cannabis Awards, признавайки безспорното му влияние върху индустрията на канабиса. От бизнес начинанията му, като марката Merry Jane и линията Leafs by Snoop до участието му във фирмата Casa Verde заедно с Тед Чунг, Снуп изигра ключова роля в оформянето на културата около канабиса.

Стъпката на Снуп помага на марките да разберат колко е важно да дават приоритет на благосъстоянието. Ако марката е изградила своята идентичност на базата на определени ценности или избор на начин на живот, тя трябва да е готова да се промени, ако този избор вече не е в съответствие с благосъстоянието на нейната аудитория или общество. Това се нарича да постъпвате правилно и предвид факта, че 65% от потребителите смятат, че марките могат да правят повече в подкрепа на тяхното благосъстояние, по-младата аудитория днес ще ви обича за това, посочват от изданието.