В темпото на Кари

Стилиян Петров: Позицията ни към БФС е която цялата нация показва | В темпото на Кари, 11.11.2023

От Карин Околие Карин Околие Водещ

 „Позицията ни е тази, която цялата нация показва – несъгласието с последните решения на БФС. Много тревожни решения, но мен не ме изненадват. Когато се стигне до по-драстични мерки или изисквания, тогава вече нацията и хората, които са в българския футбол, изцяло си правят оценката какво точно е постигнал този български футболен съюз.“

Това каза „В темпото на Кари“ легендата на българския футбол Стилиян Петров.

„Нашата битка е вече две години и половина. Ние постоянно се опитваме да показваме всички тези неща, които не са направени в българския футбол. Като цяло, има повече въпросителни, отколкото отговори в тази футболна федерация“, поясни той.

”Решението мачът с Унгария да се играе без публика се приема не много добре там. Както футболистите, така и феновете, а също и унгарската футболна федерация не се чувстват много комфортно с всички тези промени. Които стават изцяло от това, че българският фен, нацията, иска да си покаже мнението, какво мисли за БФС“, категоричен е Петров.

„Това показва некомпетентността и страха на тези хора, за това че вече има обединена нация, обединени фенове, които са на едно мнение и които търсят отговорност“, посочва бившият национал.

 

Цялото интервю вижте във видеото.