В темпото на Кари

Борис Станков: Българският футбол се намира в най-лошия си момент в историята | „В темпото на Кари“, 28.10.2023

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Българското футболно първенство тече, а феновете скандират оставка. Това ли ще последва? В студиото на „Темпото на Кари“ гостува Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов – опозицията на настоящето управление на БФС.

„В момента българският футбол се намира в най-лошата си ситуация в историята. Вчера излезе новото класиране на ФИФА, в което България се намира на 84-то място. Това е най-лошото класиране в ранглистата на ФИФА в историята на българския футбол“, посочи Станков.

„Предстои ни да изиграем два последни мача в групата срещу Унгария и Сърбия, а сме на последно място. Това също не се е случвало никога. Българският футбол се намира в най-лошия си момент в историята“, добави той.

„Слушах интервюта на г-н Лечков и г-н Иванов, които казаха, че цялото това нещо се дължало на лошите резултатите, а не на управлението на БФС, което за мен дори е несериозно да го коментирам. БФС е този съюз, който администрира целия футболен процес в България. Националният отбор е лицето на една държава, но футболният съюз е отговорен за цялостната организация на футбола“, отбеляза Станков.

По неговите думи е назрял моментът за промени и на феновете вече им е призляло.

 

Вижте целия епизод във видеото.