В темпото на Кари

Павел Иванов, който изигра Гунди: Целият екип си дава сметка за високите очаквания към филма | „В темпото на Кари“, 14.10.2023

От Карин Околие Карин Околие Водещ

През изминалото лято завършиха снимките на филма, който разказва историята за футболната легенда – Георги Аспарухов. Игралният филм се казва „Гунди – легенда за любовта“ и ще излезе на екран през 2024 г. В ролята на големия български спортист влиза Павел Иванов, който гостува в „Темпото на Кари“.

„Отговорностите са много. Колкото повече настъпва времето на процеса на обработване на филма и рекламната кампания по него и предстоящата премиера през 2024 г., толкова повече започвам да усещам степента на тази отговорност“, каза актьорът.

„Преди имах намерението да не си давам сметка за тази отговорност, защото това може да ми попречи по време на снимките. Истината е, че през цялото време целият екип, докато създаваше тази лента, имаше предвид високите очаквания на зрителите, които всички знаем колко много обичат Георги Аспарухов и неговия живот“, посочи той.

Иванов отбеляза, че е имал предизвестие от 5-6 години, в които да се подготвя за ролята на Гунди.

„Основно се изразяваше в запознаване с детайли около живота и пътя на г-н Георги Аспарухов. Детайли за неговия личен живот, както и за присъствието му в спортния свят. Разбира се, подготвях се и физически, за да постигна необходимата атлетика“, каза още актьорът.

Вижте целия епизод във видеото.