Култура

Силвестър Сталоун се завръща като наемник в „Непобедимите 4“

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор

Режисьорът на четвъртия филм от екшън поредицата „Непобедимите“ има дълга история със създателя и основен актьор Силвестър Сталоун. Скот Уо се присъединява към екипа 4 седмици преди началото на снимките, след като предишният режисьор се отказва. Споделя, че е работил със Сталоун, когато е бил каскадьор в началото на кариерата си. Но Силвестър не си спомнял тази колаборация, а Уо не му е казал при съвместната им работа по филма.

 

Той и аз работихме заедно по "Специалистът" тук, в Маями. Аз играех едно лошо хлапе в автобус, а той се качи в автобуса, срита ми задника и ме изхвърли през прозореца. Това са моите каскадьорски дни. Но той не си спомняше този момент. И аз не исках да му го припомням по време на снимките на „Непобедимите“. Не исках Сталоун да ме възприема по различен начин. Но сега мога да споделя тази история.

Скот Уо – режисьор на „Непобедимите 4“

В най-новия филм участват Джейсън Стейтъм, Къртис "50 Cent" Джаксън, Меган Фокс, Долф Лундгрен и Тони Джаа.

Те отново са екип наемници, събрани от героя на Сталоун, и отново трябва да се намесват, където никой друг не може.

 

Беше забавно, когато говорихме със Слай за марката. Той каза: Всички мислят, че този филм е толкова сериозен. Но „Непобедимите“ идва с чувство за хумор. Той твърди, че филмът е бягство от скуката, от нашия ужасен и мрачен свят. Чисто забавление за два часа. Това е „Непобедимите“. Аз се съгласих, че това е смисълът на филма.

Скот Уо – режисьор на „Непобедимите 4“

„Непобедимите 4“ тръгна по световните екрани на 22 септември, включително в България.