Култура

„Бон-Бон“ с премиерен мюзикъл: „Вълшебната корона“ – вълнуващо пътешествие из морския свят

От Диана Радева Диана Радева Водещ

„Това е четвърти наш мюзикъл, който правим. Влюбихме се в този нов спектакъл „Вълшебната корона“. Там има и актьорска игра, и костюми, и всичко. Прави децата много щастливи. Много голям екип работи с децата, а те са над 70 в мюзикъла.“

Това каза в студиото на „Добро утро, Европа“ Рози Караславова – основател и продуцент на „Бон-Бон“, чийто мюзикъл „Вълшебната корона“ направи своята премиера в края на юни.

Много ни се наложи да викаме, защото песните, вокалите се случиха лесно, но една част от децата на сцената например са само водорасли и мърдат, но трудно се запазва дисциплината. Най-малките деца са 3-годишни и те стоят по час и половина за репетиции. Много бързо напредват. Много се гордея с труда на всички деца от „Бон-Бон“, справят се страхотно.

Рози Караславова – основател и продуцент на „Бон-Бон“

„Две момчета от LATIDA са първите бонбончета всъщност Над 20 години минаха. Имаме много премиери. Вече 2 пъти бяхме на Sofia Summer Fest, тази година също ще представим мюзикъла ни там. След това отиваме на Аполония и след това на "Сцена на вековете" в Търново. Ще се записват и самостоятелни клипове на Бон-Бон изпълнителите през лятото. Много искам да благодаря на Елена Цонкова за прекрасните костюми в мюзикъла“, каза Караславова.

„Аз съм медузата и изпадам в транс. За всички задължения, които имаме Бон-Бон се съобразява с нас, с нашето свободно време, всичко е добре съобразено с нас. Мисля, че след години най-добрите ми приятели ще останат от Бон-Бон. Представям си, че ако след време остана в Бон-Бон, ще се занимавам с юридическите неща в групата. Искам да подредя нещата“, сподели Александра Тотева.

„Аз съм злата октоподка. Беше много интересно. Премиерите минаха много добре. Всичко беше прекрасно. Аз също искам след време да помагам на другите деца в Бон-Бон“, каза Андреа Рангелова.

„Аз съм рибка, която е дъщерята на царя и когато неговата корона бива открадната аз помагам на баща ми да я търсим. Когато прожекторите светнаха не се притеснявахме, толкова много репетирахме, че нямаше за какво. Не мога да си представя живота ми без Бон-Бон в момента, но ако след време остана в музикалните среди се виждам отново в Бон-Бон“, каза Александра Стойкова.

Целия разговор вижте във видеото.