В темпото на Кари

В темпото на Кари, 24.06.2023 с Любомир Нешев, Ангел Караньотов, Васил Колев и Росен Александров

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Започваме днешния обзор с разговор за случващото се в света на баскетбола. Наш гост е спортният журналист Любомир Нешев. Ситуацията, в която се намира Александър Везенков в момента е много интересна, очаква се да стане ясно дали той в крайна сметка ще се реши да играе в Националната баскетболна асоциация. От няколко часа вече официално отборът на Сакраменто Кингс може да преговаря за привличането на Везенков.

Днес, 24-ти юни, любителите на моторни спортове у нас могат да станат свидетели на най-голямата дрифт събитие в България RED BULL PARK DRIFT. То ще се проведе на бул. Витоша между бул. Скобелев и Патриарх Евтимий. Пряко от събитието при нас се включи един от най-добрите българи в тази дисциплина - Ангел Караньотов.

Следващата спортна среща е с журналиста Васил Колев, който успя да стигне до трите финала на европейските турнири по футбол, именно за тях говорим днес.

Какво представлява стрес-фрактурата, можем ли да я предотвратим и как да я лекуваме - това е темата в рубриката “Възстановяване”,  в която продължаваме разговора с физиотерапевт Росен Александров, чийто богат опит обхваща работа с професионални атлети от цял свят.

Вижте целия епизод във видеото.