Общество

Мотиваторът Моузес Налока: Ивет Горанова имаше нужда от 1 мм настройка, центрирах я

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Имам привилегията годеницата ми да е българка. Плануваме сватба догодина. Всеки един от нас носи нещо от себе си, което е специално. Живеем в общество, което винаги ни слага капак и ни ограничава. И ни говорят за ограниченията винаги, а не за нашия потенциал.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria мотиваторът Моузес Налока.

Всеки може да бъде успешен, но не е лесно. Ако беше така, всеки щеше да е богат, здрав и щастлив. В повечето случаи или нямаме нито едно от трите или нямаме поне някое. Причината, по която всеки е способен да го направи, но не достига до това е, че хората не са осъзнати. Хората живеят сякаш нямат полезрение. Виждат като в мъгла. Но когато имаш осъзнатост и имаш до себе си човек, който те подкрепя в това отношение си даваш сметка къде искаш да отидеш, слагаш си очила и виждаш в мъглата. Ключът е в осъзнатостта. 

Ивет беше велика в това, което правеше преди да се срещнем. Единственото, което й липсваше беше умствената нагласа. Може да постигаш резултати, но за да постигнеш запомнящо се нещо понякога ти е нужна 1 мм настройка. Това, което направих с Ивет е да я центрирам, беше чудесно за мен да работя с нея. С нейната история и нейното постижение сега тя може да се гордее. Резултатът й вдъхновява много хора. Това беше нейно постижение, аз просто стоях в ъгъла и я подкрепях.

Като мотиватор моята работа е да ви давам различни гледни точки. Аз не ви казвам какво да правите, а Ви подкрепям да имате различни гледни точки. Трябва да имате обща визия каква е вашата цел със семейството ви. Ако вие с вашата съпруга сте на ляво и на дясно, детето ще се чуди на къде да тръгне. Трябва да се научите и да празнувате.

Вижте цялото интервю във видеото.