Спорт

"Левски" на 109: "Синята" общност празнува годишнината, Наско Сираков не присъства на събитието

От Божидар Барабарев Божидар Барабарев Журналист
Levski 109 BGNES Снимка: БГНЕС

Днес се навършват 109 години от създаването на футболен клуб "Левски". Лица от ръководството, мъжкият представителен отбор, воден от старши треньора Елин Топузаков и капитана Пламен Андреев, деца от академията, ветерани, служители и привърженици на Левски отбелязаха днес 109-ата годишнина от основаването на футболния клуб на "Могилката" в градинката на 22-ра гимназия в София.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков не присъства на събитието, което обаче пък бе уважено от изпълнителния директор Даниел Боримиров.

Той бе попитан защо той е единственият представител от ръководството на "сините".

 

Г-н Сираков имаше ангажимент и още вчера ми сподели, че няма да бъде в София. Той има основателна причина да не бъде днес тук. Не мисля, че всичко, което се случва в клуба, трябва да бъде изнасяно пред медиите.

Даниел Боримиров

Изпълнителният директор на "сините" говори и за задълженията към НАП.

 

Разбира се, че плащаме задълженията си към НАП, както сме се разбрали. Надявам се в скоро време да разберете кой ще бъде новият треньор.

Даниел Боримиров

Бившият изпълнителен директор Ивайло Ивков също уважи събитието, като той дойде в компанията на своя баща - легендата на клуба Кирил Ивков.

 

Още спортни новини вижте във видеото: