Политика

Всичко около вота на недоверие: Извънредното студио на Euronews Bulgaria

От Euronews България Euronews България

Вотът на недоверие в деня на дебатите. Коментари, реакции, демонстрации, протести - в извънредното студио на Euronews Bulgaria. Гледайте НА ЖИВО.