Култура

„Дърветата“ – певицата Елена Сиракова с нов сингъл

От Диана Радева Диана Радева Водещ

"Исках да направим това парче приказно и да пренесем хората, която я слушат в друг свят. Доста по-различно нещо е от това, което съм представяла пред публика. Беше спонтанно родила се идея от една разходка в парка. Представях си я да я слушам в някой лежерен следобед. А текстът се подреди сам. Много ми харесва усещането, което тази песен създава.“

Така певицата Елена Сиракова представи в студиото на Euronews Bulgaria новият си сингъл „Дърветата“.

 

Ето какво още каза тя:

Имам определени неща с които съм наясно, но има неща, в които търся себе си. Определено голяма опора са семейството и приятелите ми. Голяма част от тях са във видеото на "Дърветата". 

Съвсем скоро предстоят две неща пред мен. Първо е един мой авторски концерт на 11 април в София. Имам разкошна банда. В пълен състав сме 11 човека. Успоредно пък подхванах и този мини-албум, който е с по-джаз парчета. Той трябва да излезе скоро. Има и друго събитие, гост изпълнител съм в едно кабаретно шоу, което ще се случи на 7 април в София. С джаз банда. Самото шоу ще е разнообразно, ще има танци с обръчи, кокили, огньове и т.н.

Би трябвало да не се питаме изобщо такова нещо - "дали ще гласуваме". Аз си го представям, че, ако едно общество е един организъм, ние сме белите кръвни клетки, ние сме единният имунен отговор и създаваме благоприятна среда разни проблеми и болести да се решат. Призовавам за силен имунен отговор в неделя, моля ви.

 

 

Цялото интервю вижте във видеото.