Спорт

Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си, заяви Станимир Стоилов

От Георги Георгиев Георги Георгиев Стажант
Stanimir Stoilov BGNES Снимка: БГНЕС, архив

„Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си. Това вече ще е сигурен знак, че нещо не е както трябва в моята работа. Приятно е, когато феновете показват уважение. Никой в Левски не е получавал даром нищо, така че сигурно и аз съм свършил някоя работа. Винаги съм работил честно в името на Левски и съм поставял на първо място клуба, а след това личните интереси или тези на определени играчи“, обяви треньорът на „сините“ Станимир Стоилов в интервю за БНР.

Той засегна всички най-горещи теми, свързани свързани с клуба.

„Вижте, аз винаги съм гледал кое е добро за Левски, предполагам всички искаме това. Сираков никога не е пречил на моята работа. Напускането на Иво Ивков е само още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз обикновено не обещавам нищо на глас, но се опитвам с действията си да покажа какво мисля“, каза той по повод напрежението между собственика и изпълнителния директор на клуба.

„Нямам представа какво ще се случи на предстоящото Общо събрание. Нито ме интересува, нито питам. Очаквам само да влязат свежи пари, за да покрием част от дълговете“, обясни Мъри.

„Сега е моментът да започнем да събираме точки, защото на този етап сме далеч от евротурнирите. Но като игра и поведение на терена, смятам, че заслужаваме да бъдем там“, обяви решително Стоилов.

Още спортни новини вижте във видеото: