В темпото на Кари

Емил Евтимов и Владимир Иванов „В темпото на Кари“: За успеха на Григор Димитров и неуспеха на „Левски“

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Победата на Григор Димитров над Алекс Де Минор е много ценна. Тя затвърждава впечатлението от началото на сезона за повишено ниво, завръщане на златните години от 2017 г. Поне като настроение - играе по-агресивно и с настроение, връща се страстта към играта. Когато е под напрежение се справя чудесно.

Това коментира „В темото на Кари“ по Euronews Bulgaria спортният журналист Емил Евтимов.

Тази година ще бъде много успешна за Григор и тепърва ще се говори много за него. Днес ще играе с Медведев и да спечели за мен няма да бъде изненада.
В по-забавната страна на тениса, Циципас обявява Григор за тенисиста с най-високо его, а на въпрос кой е най-големият флиртаджия сред играчите, всички единодушно обявяват, че това е отново Григор.

Една много добра новина за „Левски“ и българския футбол пропадна в последния момент - сделката с „Юнайтед груп“, каза колегата му Владимир Иванов. Официално никой не каза дали в основата за провала са дълговете към Васил Божков. Обществена тайна е, че „Левски“ има около 30 млн. дългове. Вече станаха два неуспешните опити за смяна на собствеността в „Левски“. С идването на Станимир Стоилов обаче „Левски“ взе първи трофей от 13 г., а феновете започнаха да се връщат по стадионите.

Вижте целия разговор във видеото.